Vi ses på Pythagoras! Ett museum med mera.

Barnkalas

Kalas på Pythagoras
Välkommen att fira din födelsedag bland människor och maskiners magi! Här på Pythagoras Industrimuseum på Södra berget i Norrtälje har historien ägt rum! Och nu får du chansen att fira din födelsedag med oss i den spännande gamla fabriken. 

  • Vi börjar kalaset med en visning i museet, tar oss en närmare titt på maskinerna i fabriken och människorna som levde och arbetade här. Sedan fikar vi tillsammans och leker loss i vår nya utställning Människor och maskiners magi. Kalaset avslutas med skattjakt och ballongblåsning. Vi tror att det är roligast för dig som fyller mellan 5 och 12 år.
  • Kalaset tar ca. 2 timmar med starttid kl 11.00 och kan bokas på söndagar. Eftersom vi inte har någon uppvärmning i delar av lokalerna erbjuder vi endast kalas perioden april-oktober. Det är bra att barnen klär sig extra varmt under höst och vår.
  • I priset ingår visning, kalasvärd, fika och kalaspåse samt ballong för upp till 15 barn. 3 vuxna kan också följa med på kalaset utan extra kostnad. Vi fikar antingen på tårta eller kanelbullar och 2 sorters kex/kakor. Ni anger vid bokningstillfället om ni vill ha tårta eller bullar samt ev. allergier. I kalaspåsen finns godis och en leksak som barnen får ta med hem. Priset för kalaset är 3500:-

Boka genom att mejla till info@pythagorasmuseum.se eller ring oss på 0176-100 50.

Vi ses på Pythagoras!