Barnkalas

Barnkalas beskuren

Välkommen att fira din födelsedag bland människor och maskiners magi! Här på Pythagoras Industrimuseum på Södra berget i Norrtälje har historien ägt rum! Och nu får du chansen att fira din födelsedag med oss i den spännande gamla fabriken. 

 

Vi börjar kalaset med en visning i museet, tar oss en närmare titt på maskinerna i fabriken och människorna som levde och arbetade här. Sedan fikar vi tillsammans och leker loss i vår nya utställning Människor och maskiners magi. Kalaset avslutas med skattjakt och ballongblåsning. Vi tror att det är roligast för dig som fyller mellan 5 och 12 år.

 

Kalaset tar ca. 2 timmar med starttid kl 11.00 och kan bokas på söndagar under hösten och våren. Eftersom vi inte har någon uppvärmning i delar av lokalerna så är det bra om barnen klär sig lite varmt och vi erbjuder därför endast kalas under augusti-oktober samt april-maj.

I priset ingår visning, kalasvärd, fika och kalaspåse samt ballong för upp till 15 barn. 3 vuxna kan också följa med på kalaset utan extra kostnad. Vi fikar antingen på tårta eller kanelbullar och 2 sorters kex/kakor. Ni anger vid bokningstillfället om ni vill ha tårta eller bullar samt ev. allergier. I kalaspåsen finns pyssel, en tablettask och en leksak som barnen får ta med hem. Priset för kalaset är 3500:-

 

Boka genom att mejla till info@pythagorasmuseum.se eller ring oss på 0176-100 50.

 

Vi ses på Pythagoras!