Barnkalas

Barnkalas beskuren

 

Just nu kan vi inte ta emot några bokningar, men vi håller på att rekrytera personal för att kunna öppna upp museet igen. Vi hoppas att vi kan ta emot bokningar för kalas igen under maj 2023!

 

Kalas på Pythagoras

Välkommen att fira din födelsedag bland människor och maskiners magi! Här på Pythagoras Industrimuseum på Södra berget i Norrtälje har historien ägt rum! Och nu får du chansen att fira din födelsedag med oss i den spännande gamla fabriken. 

  • Vi börjar kalaset med en visning i museet, tar oss en närmare titt på maskinerna i fabriken och människorna som levde och arbetade här. Sedan fikar vi tillsammans och leker loss i vår nya utställning Människor och maskiners magi. Kalaset avslutas med skattjakt och ballongblåsning. Vi tror att det är roligast för dig som fyller mellan 5 och 12 år.
  • Kalaset tar ca. 2 timmar med starttid kl 11.00 och kan bokas på söndagar. Eftersom vi inte har någon uppvärmning i delar av lokalerna erbjuder vi endast kalas perioden april-oktober. Det är bra att barnen klär sig extra varmt under höst och vår.
  • I priset ingår visning, kalasvärd, fika och kalaspåse samt ballong för upp till 15 barn. 3 vuxna kan också följa med på kalaset utan extra kostnad. Vi fikar antingen på tårta eller kanelbullar och 2 sorters kex/kakor. Ni anger vid bokningstillfället om ni vill ha tårta eller bullar samt ev. allergier. I kalaspåsen finns pyssel, en tablettask och en leksak som barnen får ta med hem. Priset för kalaset är 3500:-

 

Boka genom att mejla till info@pythagorasmuseum.se eller ring oss på 0176-100 50.

 

Vi ses på Pythagoras!