EVENEMANG

Arrangör: Pythagoras industrimuseum i samarbete med ABF, där inget annat anges

 

12/7  kl 18-23 Välkomna till en annorlunda kulturupplevelse på Pythagoras industrimuseum.
Idag, torsdag slår vi upp portarna till KulFabriken. Först ut blir Singer-songwritern Malin Berglund från Roslagen som framför egen countrydoftande musik. Därefter det mycket uppmärksammade bandet Violet Green som tar oss med på en musikalisk resa med kvinnliga blues och rock pionjärer i fokus. Kom och njut av god mat och dryck. Spela ett parti boule eller kasta pil med kompisarna. Slappa i en solstol och njut att den sköna atmosfären på Pythagoras gård. Helt klart sommarens bästa live scen. Biljetter köper du i Kafé Smedjan, ett begränsat antal finns i entrén. Håll dig uppdaterad om kommande evenemang på vår FB sida. Välkomna!

15/8 Nöjesetablissemanget KulFabriken.
Kom och njut av livemusik på Pythagoras fabriksgård. Kvällens tema är reggae med bl a MahRoot + gäster. Entré 120 kr. Håll dej uppdaterad på vår facebooksida om kommande evenemang. Välkomna! 

1/9 kl 11-15 Pythagoras lever upp!

18/9 kl 19.00 i Kafé Smedjan. Folkets park och Idrottsparken
Eva och Hans Landberg berättar om två festplatser i Norrtälje som vid början av förra seklet konkurrerade om publiken. Entré 50 kr, servering. 
Arr: Roslagens Fornminnes- o hembygdsförening/ABF

16/10 kl 19.00 i Kafé Smedjan. Fiskköpare i Roslagen.
Från 1637 till 1847 hade Stockholms Fiskköpareämbete monopol på handel med levande fisk. Ämbetsbröderna byggde upp ett nätverk av hamnställen från Rådmansö till Mönsterås. Lars G Soldéus berättar om fiskköpare och segelsumpar i Roslagen. Entré 50 kr, servering.
Arr: Roslagens Fornminnes- o hembygdsförening/ABF

9/12 kl 11-15 Julmarknad